Tandkirurgiske behandlinger med et naturligt og flot resultat

Tændernes æstetik har en stor betydning for den enkelte. Et flot tandsæt bringer smilet frem og giver selvtillid i hverdagen. Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus laver vi tandkirurgiske behandlinger, der har fokus på at opnå et naturligt, æstetisk udtryk.

Få smilet tilbage med kirurgisk behandling

Når vi laver kirurgiske behandlinger, går tandsundhed og æstetik hånd i hånd. Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus har vi fokus på at skabe langtidsholdbare løsninger, der er så naturtro som muligt. Kirurgiske behandlinger, hvor æstetikken spiller en stor rolle, er f.eks. ved tandimplantater eller tandkødskorrektion

Hvornår er kirurgisk behandling nødvendigt?

Der kan være mange grunde til at få lavet en tandkirurgisk behandling. Tandkirurgi er i udgangspunktet nødvendigt, når behandlingen kræver et indgreb i selve vævet.

Kirurgiske indgreb vi foretager

Herunder kan du se vores kirurgiske behandlinger:

  • Fjernelse af visdomstænder
  • Fjernelse af cyster
  • Fjernelse af tandbylder
  • Tandkødstransplantation
  • Tandimplantater (af og til med sinusløft og knogleopbygning)

En tryg og god oplevelse

Vi passer godt på dig og ønsker dig en god oplevelse i vores tandlægestol. Er du nervøs for indgrebet, er det vigtigt, du fortæller det inden behandlingen. På den måde kan vi tage bedst hensyn til dig og dine behov.

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål om kosmetiske tandbehandlinger

Kan man se forskel på et tandimplantat og naturlige tænder?
Nej. Vi kan lave tandimplantater, så de harmonerer med resten af dine tænder, hvad angår form og farve. Tandimplantatet ligner en naturlig tand på en prik.

Hvilke kirurgiske behandlinger foretager I?
Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig? Læs mere om vores behandlinger her eller kontakt os med dine spørgsmål via telefon.

Hvad gør jeg, hvis jeg har tandlægeskræk?
Det vigtigste er, at du er åben og ærlig omkring din tandlægeskræk. Vi opfordrer til, at du ringer til os inden din behandling, hvis du har et stort ubehag ved at gå til tandlægen.

Kontakt os