Mød vores kæbekirurger Anja og Dan

Anja Hagensen

Anja Hagensen er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2006. Anja blev specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi fra Ålborg Universitetshospital/Århus Universitetshospital i 2016 og har efterfølgende været ansat på Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital.

Hun har desuden været ansat fra 2008 til 2011 på Tand, Mund- og Kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet, og arbejdet på Afdelingen for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi på Københavns Universitet.

Siden 2018 har Anja været ansvarlig for uddannelsen på Tand-, Mund- og Kæbekirurgi Afdeling på Sjællands Universitetshospital.

 

Har i 2019 gennemført det nationale vejlederkursus og har efterfølgende været vejleder for adskillige tandlæger i videreuddannelse.

Anja har desuden varetaget undervisning af sygeplejersker på akutmodtagelsen. Derudover har hun været ansvarlig for gældende instrukser og retningslinjer på afdelingen, samt været en del af cancerteamet i Region Sjælland.

Udover Tand-, Mund- og Kæbekirurgi er Anjas speciale kæbeled. Anja har foretaget talrige artroskopier/artrocenteser og været med til at implementere injektioner af stamceller i kæbeled.

Dan Sebastiansen

Dan Sebastiansen er uddannet tandlæge fra Aarhus Universitet i 1992. Dan har fået sin specialistgodkendelse i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi i 2001. Dan er uddannet på Glostrup Hospital/Rigshospitalet. Har siden 2001 været fuldtidsansat som overtandlæge på Rigshospitalet, Glostrup Hospital.

Siden 2006 som overtandlæge i Region Sjælland på Tand-, Mund- og Kæbekirurgi Afdeling på Sjællands Universitetshospital.

Dan har været uddannelsesansvarlig i en lang årrække, og været medlem af Sundhedsstyrelsens Uddannelsesudvalg.

På baggrund heraf, har Dan sammen med de øvrige 4 regioner været med til at udforme målbeskrivelsen og uddannelsesplaner for specialet Tand-, Mund- og Kæbekirurgi.

Siden 2011 har Dan været inspektør for Sundhedsstyrelsen.

Dan har desuden været vejleder siden 2003 for adskillige tandlæger i videreuddannelse, og har undervist og uddannet mange tandlæger i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, og har gennemgået det nationale vejlederkursus. Dan har beskæftiget sig med kirurgi i primærsektoren siden 1996.

Henvisninger

Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus er vi glade for at kunne hjælpe ALLE patienter, og modtager dermed også henviste patienter.

  • Operativ fjernelse af tænder inkl. Visdomstænder
  • Operativ fjernelse af tænder på patienter i antiresorptiv behandling
  • Rodspidsoperation
  • Implantatbehandling
  • Knogleopbygning og sinusløft
  • Cystefjernelse
  • Lukning af sinusperforationer
  • Blødtvævskirurgi og transplantater
  • Kirurgisk behandling af parodontitis/periimplantitis
  • Oral medicin, vurdering af vævsforandringer mv.

Du kan henvise dine patienter til vores klinik med henblik på behandlinger som anført i ovenstående, tenten via formularen nedenfor, eller via EDI-Portalen.

Henvisning til: *

Røntgenundersøgelse *

Kontakt os

Tandlægerne Tårnbys Sundhedshus. Tlf. 32116000. Henvisninger under sædvanlige henvisningsvilkår (EDI-portal). Patienten skal afregne ydelser direkte til vores klinik.

Når der skønnes behov for efterfølgende kontrol, så vil dette blive varetaget på klinikken.

Henviste patienter gøres opmærksom på at det ikke er muligt at blive patient på klinikken indenfor 2 år efter afsluttet behandling.

Klinikken er beliggende i Tårnby Sundhedshus. Kamillevej 4, 1. al; 2770 Kastrup

Der er en stor parkering plads med 10 handicapparkeringspladser.

Der er rampe og automatiske skydedøre ind til sundhedshuset, samt ekstra stor elevator. Der er nem adgang for rollator og kørestolsbrugere, og der er automatiske skydedøre ind til klinikken.

Bus 32 og 35 kører lige til døren og 5 minutters gang til 5C.

Åbningstider

mandag10:00 – 18:00
tirsdag08:30 – 16:00
onsdag08:30 – 15:30
torsdag08:30 – 15:30
fredag08:30 – 14:00

Telefontider

mandag09:00 – 17:00
tirsdag08:30 – 15:00
onsdag08:30 – 15:00
torsdag08:30 – 15:00
fredag08:30 – 13:30

Følg os på Facebook

Vi skriver jævnligt indlæg på vores Facebook-side, som holder dig opdateret om vores klinik og giver dig tips og tricks til god tandpleje.