Professionel tandpleje i trygge rammer

I vores klinik på Amager gør vi vores ypperste for at levere en professionel behandling af dine tænder, og samtidigt sørger vi for, at du føler dig tryg og komfortabel hele vejen gennem behandlingsforløbet.

Mød vores personale

Klinikchef Bent

Bent

Klinikchef

Tandlæge Lene

Lene

Tandlæge

Tandlæge Julie

Julie

Tandlæge

Tandlæge Ghader

Ghader

Tandlæge

Tandlæge Tine

Tine

Tandlæge

Kæbekirurger Dan

Dan

Kæbekirurger

Kæbekirurg Anja

Anja

Kæbekirurg

Klinikassistent Anne-Sofie

Anne-Sofie

Klinikassistent

Klinikassistent  Rouia

Rouia

Klinikassistent

Klinikassistent Maryam

Maryam

Klinikassistent

Klinikassistent Emilie

Emilie

Klinikassistent

Klinikassistent Seema

Seema

Klinikassistent

Sammen skaber vi en tryg og god behandling

Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus får du som patient garanteret tandpleje af højeste kvalitet. Vi lytter til dig som patent, og vi behandler dig med største omhu.

Vi råder over et team, der er eksperter inden for branchen. I vores klinik er vi stolte af at kunne tilbyde en lang række forskellige behandlinger i et hyggeligt, komfortabelt og indbydende miljø.

Vi er bevidste om, at det ikke er alle, der føler sig trygge ved at gå til tandlægen. Derfor lægger vi stor vægt på, at du skal føle dig afslappet og tryg gennem hele forløbet – ligegyldigt hvilken behandling du skal have foretaget.

Sammen sørger vi for en god oplevelse.

Vi sikrer kvalitet gennem ny teknologi

I vores klinik på Amager er vi meget passionerede, og vi forsøger altid at optimere os inden for videnskaben. Vi tilbyder den nyeste teknologi inden for tandpleje, så vi altid kan tilbyde dig den bedste og mest effektive behandling. Vi mener, at man aldrig nogensinde skal gå ned på det rette udstyr.

Vi er eksperter inden for behandlinger som fyldninger, kroner og broer, tandkødsbehandling, tandimplantater og rodbehandling.

Har du behov for at blive klogere på vores behandlinger, kan du med fordel læse mere om dem her på vores hjemmeside.

En klinik beliggende midt på Amager

Befinder du dig på Amager eller i Københavnsområdet, er det heldigvis ikke besværligt at finde frem til vores klinik. Der er mange muligheder for at tage offentlig transport med enten bus eller metro. Vores klinik ligger på en sidevej til Amager Landevej, hvilket også gør det nemt at finde frem til os, hvis du er i bil eller på cykel.

Vi står klar til at tage imod dig og byde dig velkommen i vores hyggelige og specialindrettede klinik. Tandpleje skal være en tryg og god oplevelse for alle.

Følg os på Facebook

Vi skriver jævnligt indlæg på vores Facebook-side, som holder dig opdateret om vores klinik og giver dig tips og tricks til god tandpleje.

Kontakt os