Få lavet kroner og broer i trygge omgivelser

En krone er en porcelænskappe, som både ligner og er lige så stærk som en naturlig tand, der sættes oven på den skadede tand. En krone kan derfor være nødvendig, hvis du har skadet eller flækket en tand, som ikke kan behandles med en almindelig fyldning.

En bro sættes på for enten at støtte og forstærke tænderne eller for at erstatte mistede tænder. En bro består af flere kroner, som sættes sammen på en række og danner dermed en bro. Broen bliver fastgjort på de tilstødende tænder og vil føles som at have helt naturlige tænder.

Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus stræber vi efter at levere en professionel behandling af vores patienter i trygge og hyggelige rammer.

Hvornår bliver en krone eller bro nødvendig?

Hvis din tand er blevet rodbehandlet, revnet eller stærkt nedslidt, kan en kronebehandling være et nødvendigt indgreb. Det er ikke altid muligt at reparere en tand med en plastfyldning, hvis skadens omfang er for stort.

Kronen, som sættes ovenpå den svækkede tand, er til for at bevare og styrke den eksisterende tand.

Har du mistet en eller flere tænder, kan de heldigvis erstattes af en tandbro. Ligesom en krone er en bro med til at opretholde tandsættets naturlige tyggefunktion og udseende.

I vores klinik på Amager bliver du mødt af et kvalitetsbevidst, erfarent og engageret personale, der har dine tænder og din tillid i fokus. Vi garanterer en tryg behandling og et godt resultat, når du er kunde hos os.

Hvordan foregår behandlingen?

Inden vi begynder på behandlingen, tager vi altid en grundig forundersøgelse og en snak med dig om mulighederne, dine ønsker, behov og forventninger. På den måde finder vi ud af, om en bro eller krone er den optimale løsning.

Når du får lavet en krone, bliver tanden slebet til, og efterfølgende tager vi et aftryk af din tand. Vi fremstiller en midlertidig krone af enten plast eller metal, som sættes på, indtil den fuldendte krone er klar. Vi sørger for, at den færdige krone passer dit tandsæt i forhold til sammenbid og farve.

Til slut bliver kronen sat fast med et tyndt lag cement, så kronen sidder flot og fast. Efter behandlingen kan du opleve en anelse overfølsomhed over for kulde og varme.

VI TAGER HÅND OM TANDLÆGESKRÆK

I vores tandklinik på Amager er vi bevidste om tandlægeskræk, og det tager vi meget seriøst. Er du ny patient hos os, sætter vi tid af til at høre om dine tidligere oplevelser hos tandlæger, så vi får en større forståelse af, hvad du har oplevet.

Det kan eksempelvis være en dårlig oplevelse som barn hos tandlægen, en tidligere ubehagelig behandling, lydene fra instrumenterne eller noget helt fjerde. Vi har blot brug for, at du er åben og ærlig over for os, så vi sammen kan skabe en behagelig og tryg oplevelse med mindst mulig gene.

LANG TID SIDEN SIDSTE TANDLÆGEBESØG?

Tandlægeskræk kan betyde, at mange helt afholder sig fra at henvende sig til en tandlæge, og derfor kan der opstå større komplikationer og smerter. Det kan eksempelvis være et hul i tanden, som medfører smerter, der til sidst kræver en rodbehandling.

Det handler derfor om at være på forkant med generne, selvom det kan virke angstprovokerende for nogle patienter. Angsten kan også skyldes frygten for, hvor meget der skal laves ved en behandling, og prisen kan også spille en stor faktor.

Vi vil gerne tage dig med på råd, så vi sammen finder den bedst mulige løsning, som passer dig økonomisk, fysisk og psykisk.

Prisen for en krone- eller brobehandling

En ny tandkrone eller tandbro kan godt løbe op prismæssigt, hvis indgrebet er stort. Men det står klart, at en brobehandling er dyrere end en kronebehandling, da omfanget er større.

Vi behandler alle vores patienter individuelt, og derfor er vores priser vejledende og kan først fastlægges efter første konsultation. Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, er der mange økonomiske fordele at hente. Selvom du ikke er medlem, tilbyder vi en rabat ved større behandlinger.

Ønsker du i stedet at dele din betaling op i mindre og overskuelige bidder, tilbyder vi en nem afbetalingsordning gennem Denti.dk.

Kontakt os

Vi tilbyder flere behandlinger

Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus tilbyder vi selvfølgelig flere behandlinger udover en krone- eller brobehandling. Vi er eksperter inden for fyldninger, tandkødsbehandlinger, tandimplantater og rodbehandlinger.

Vi tilbyder derudover rådgivning og vejledning i trygge og professionelle rammer, så du forhåbentligt selv kan sikre dig et sundt tandsæt fremover.

Kontakt os