Hvis du bor på Amager og skal vælge en ny tandlæge i nærheden af din bolig, så er det oplagt af vælge tandlæge hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus. Her kan du holde alle dine behandlinger samlet, for vi tilbyder en bred vifte af tjenester som eksempelvis tandrensning, rodbehandling, fyldninger, tandblegning og helt almindelige eftersyn.

Din lokale tandlæge i Tårnby

Vi er din lokale tandlæge i Tårnby. Vi gør utrolig meget ud af at møde vores patienter, der hvor de er, uanset hvad deres behov for behandling er. Vi tager altid på arbejde med en smil på læberne, og det håber vi smitter af på vores patienter.

Det betyder meget for stemningen i huset, at vi møder alle med åbne arme. Det gør behandlingerne bedre og samtidig kan det forhåbentlig bremse nervøsitetet hos størstedelen af dem, der kommer ind til os med en smule tandlægeskræk. Det tager vi meget seriøst, og vi lover dig, du er i gode hænder hos os.

Tandlæge Tårnby

Du kan samle dine behandlinger et sted

Det betyder meget for arbejdsgangene hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus, at vi har samlet så bredt et felt af behandlinger i vores klinik. Det gør det muligt for os at følge vores patienter hele vejen og sørger for den mest optimale behandling. Det gør også hverdagen ekstra interessant for vores ansatte, som får mulighed for at arbejde over et bredt felt og dykke ned i spændende emner – og det giver ekspertise og kvalitet i vores arbejde.

Skal vi være din nye tandlæge

Vi er af den faste overbevisning, at du skal føle dig tryg hos os, fra du kommer ind ad døren, til du igen står ude på gaden. Derfor informerer vi altid om vores tanker, anbefalinger og hvad der skal ske i processen. Du vil ikke være i tvivl om, hvad vi foretager os undervejs, og det gør, at du trygt kan læne dig tilbage og lade os tage hånd om dig.

Hvis du overvejer at bruge os som din nye tandlæge, så er du meget velkommen til enten at ringe til os, skrive en mail eller komme forbi os i åbningstid og snakke med os. Så kan du se os an, og vi kan fortælle dig lidt mere om, hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig.

Vi holder til i Tårnby Sundhedshus, der ligger på Kamillevej 4 i Kastrup. Vi har gode parkeringsmuligheder og et tæt på offentlig transport. Nemmere og tryggere bliver det ikke.

FAQ

Er der andre ting i Sundhedshuset en tandlæger?

Ja, der er læger, fysioterapeut og andre sundhedsfremmende virksomheder.

Kan jeg få lavet et helt almindeligt eftersyn hos jer?

Ja det kan du. Vi laver mange helt almindelige eftersyn hos folk, som har brug for at få tjekket, om alt er godt. Du er meget velkommen hos os, hvis du har brug for det.

Skal man have en tilknytning til sundhedshuset for at vælge jer?

Nej slet ikke – du er meget velkommen hos os, uanset om du kender til Sundhedshuset i forvejen og bruger det, eller om du aldrig har været der før.