Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus byder vi dig velkommen til et tandlægebesøg, hvor du trygt kan sænke skuldrene og se frem til en professionel og behagelig konsulation. Vi tager i mod dig med et smil og forsøger hele vejen gennem din behandling at skabe en rar og afslappet stemning.

Det er vigtigt, at du regelmæssigt får tjekket dine tænder for uregelmæssigheder, fordi deres tilstand har en stor effekt på resten af dit helbred. Men selvom du burde gå til tandlægen med jævne mellemrum, er det ikke sikkert, du får det gjort. Sådan har mange det. Simpelthen fordi det gør dem nervøse, og de har svært ved at finde det helt rigtige sted, hvor der er rart at være. 

Som tandklinik i Tårnby ved godt, det forholder sig sådan for mange. Det er også derfor, vi gør ekstra meget ud at byde dig velkommen i trygge rammer – vi møder dig, der hvor du er, og vi tager dig i hånden fra start til slut, så du ved præcis, hvad der skal foregå.

Et roligt besøg på en tandklinik i Tårnby

Vores tandlæge er placeret midt på Amager på en sidegade til Amagerbrogade, så det er nemt at komme til på både cykel, i bil, med bus og tog. Vi har et stærkt team, der er eksperter på deres områder, og vi kan derfor også tilbyde en bred vifte af behandlinger fra de mere almene til de meget specialiserede. Hvis du gerne vil vide, om vi kan håndtere din sag, så kontakt os meget gerne.

Hver dag møder vi på arbejde for at tage os bedst muligt af vores klienter, og hver dag har vi i tankerne, at hver eneste behandling skal være behagelig for dem, der besøger os. Vi planlægger din proces i samarbejde med dig, vi lytter til dig og forsøger at imødekomme alle dine behov og ønsker. 

Tandlæge Tårnby

Vi vil kun have glade kunder

Det er klart, at det for de fleste aldrig bliver rigtig sjovt at tage til tandlægen, men hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus er det vores mål at have glade og tilfredse kunder – også selvom vi ind imellem må foretage behandlinger, der er mindre sjove. 

Når vi gør det, håber vi på, at du som kunde kan se fordelene ved, at vi er nødt til at foretage en given behandling. For os er det vigtigt, at du forstår, hvorfor du på den lange bane får det meget bedre, hvis du passer godt på dine tænder. Det gør du, fordi god tandpleje betyder noget både for din fysik og dit mentale velvære.

Vil du besøge vores tandklinik i Tårnby? Du skal være meget velkommen. Kig forbi vores hjemmeside og book en tid, eller kontakt reception, som kan hjælpe dig videre.

FAQ

Er der kun en tandlæge hos jer?

Nej, vi er lidt over en håndfuld tandlæger tilknyttet samt klinikassistenter, og du får så vidt muligt altid tid hos den samme behandler – alternativt kontakter vi dig først.

Jeg har tandlægeskræk – kan I håndtere det?

Ja det kan vi i hvert fald. Du er slet ikke alene med din angst for tandlæger, så vi er vant til at tage imod folk, som er mere eller mindre nervøse for at tage til tandlægen.

Kan jeg få foretaget en rodbehandling hos jer?

Ja, det kan du. På vores hjemmeside kan du se, hvilke ydelser vi tilbyder. Og er du i tvivl, så ring gerne til os og lad os sammen finde ud af, hvad du har brug for hjælp til.