Den dag, du afslutter det sidste af de årlige kontrolbesøg hos skoletandplejen, har du ikke længere en fast tandlæge, der følger dig og hjælper med at sikre sunde, stærke tænder. Her skal du selv på banen og vælge, hvilken tandlæge du ønsker.

Spørgsmålet er bare, hvordan man gør det? Hvordan ved du, hvilken tandlæge du skal vælge? Hvad definerer en god tandlæge? Hvad skal du undersøge, inden du vælger? Spørgsmålene er mange, og selvom du kan spørge familie og venner, er det i sidste ende dit valg. Det er dig, der skal sidde i tandlægestolen, og derfor skal den valgte tandlæge passe til lige præcis dig.

Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus har vi samlet en liste med de tre ting, der betyder mest for vores patienter i valget af tandlæge – måske kan du bruge den som inspiration, når du selv skal vælge.

 

Overvejelser i forbindelse med valg af tandlæge

1) Beliggenhed

Først og fremmest er der det praktiske aspekt at tage højde for – nemlig beliggenheden. Det er i forvejen de færreste, der ligefrem glæder sig til at komme til tandlæge, og derfor er der ingen grund til at gøre det sværere for dig selv end højest nødvendigt.

Vælg en tandlæge i nærheden af din bopæl eller arbejdsplads, så du hurtigt og let kan komme frem, og så det i hvert fald ikke bliver afstanden, der forhindrer dig i at passe dine tandeftersyn.

2) Behandlingsmuligheder

En ting er de jævnlige tandeftersyn, du bliver indkaldt til – noget andet er de behandlinger, du måtte ønske dig. Drømmer du om en tandregulering eller en blegning af dine tænder? Har du tandlægeskræk eller særlige behov?

Når du vælger din tandlæge, så brug lidt ekstra tid på at undersøge, om klinikken tilbyder de behandlinger, du har brug for.

3) Tryghed og tillid

Det koster penge at gå til tandlæge, og det kan være grænseoverskridende at få foretaget tandrensninger og fyldninger eller at få taget røntgenbilleder.

I valget af tandlæge kan du derfor med fordel lægge vægt på, om du føler dig tryg i tandlægestolen, og om du har tillid til tandlægen. I vores klinik på Amager gør vi alt, hvad vi kan, for at du skal føle dig tryg og komfortabel hele vejen igennem behandlingsforløbet – uanset om det er et tandeftersyn eller en rodbehandling.

Vi informerer dig grundigt, inden vi udfører en behandling, og du ved altid, hvad der skal ske, når du sidder i tandlægestolen hos os.

 

Tandlæge Tårnby

 

Tårnby – tandlæge: Lad os hjælpe dig!

Bor eller arbejder du på Amager, og leder du efter en tandlæge i nærheden, så er du altid velkommen til at komme forbi til et uforpligtende besøg hos os. Vores søde personale i receptionen vil gerne fortælle mere om vores klinik og behandlingsmuligheder, og hvis du gerne vil teste trygheden i tandlægestolen, kan du booke tid til et tandeftersyn – du behøver ikke at være oprettet som fast patient på forhånd.

Vores klinik ligger på en sidevej til Amager Landevej, og det er let at komme frem med både bil, cykel og offentlig transport.

FAQ

Kan jeg få en tandlæge i Tårnby?

Ja, Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus holder – som navnet antyder – til i Tårnby, og du er altid velkommen i vores hyggelige klinik.

Koster det noget at skifte tandlæge?

Det koster ikke noget at skifte tandlæge, og hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus håndterer vi det praktiske i forbindelse med indhentning af journal og røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge.

Skal jeg bo på Amager for at vælge en tandlæge her?

Nej, du må frit vælge tandlæge, uanset om du er bosiddende i den pågældende kommune eller bydel.