Skal du have lavet en tandblegning på Amager, så er Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus et oplagt valg for dig – her sørger vi for at holde dine tænder sunde, samtidig med at vi kan gøre dem mere hvide med en tandblegning lavet efter forsvarlige forhold.

Få tandblegning på Amager

Når du ønsker at få lavet en tandblegning, så er det meget vigtigt, at du får det lavet hos en tandlæge. En dygtig tandlæge vil altid lave en grundig forundersøgelse, hvor tænderne gennemgåes og det vurderes, om du er egnet til at få lavet en tandblegning – det gør vi her hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus.

Hvis du kontakter os for at få en tandblegning, vil vi kalde dig til en undersøgelse. Før du booker en tid, skal du vide, at du skal være fyldt 18 år. Samtidig er det som udgangspunkt sjældent en god idé at blegne tænder, hvor du har plastfacader, kroner eller tandfarvede fyldninger på de tænder, der er forrest i munden. De tager nemlig ikke imod blegningen, og der vil efterfølgende komme en farveforskel.

Tandlæge Tårnby

Tandblegning på Amager på to måder

Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus har vi to metoder til at blege tænder, som vi benytter. Hvilken en du foretrækker, handler meget om dit temperament.

Her er de to valgmuligheder:

1. Du kan få foretaget en tandblegning hos os. Det kaldes en klinikblegning. Vi påfører brintoverilte på dine tænder og lyser derefter med UV-lys på dine tænder. Det gør dem mere hvide.

2. Du får materialer med hjem til en hjemmeblegning. Her har vi afstemt farver og lavet et aftryk af dine tænder, så vi kan lave to skinnner i plast, du skal sove med hver nat i fjorten dage – efter du har puttet blegende gele ned i dem. Vælger du den her løsning, skal du være indstillet på at undgå visse drikkevarer og fødevarer i fjorten dage, da de er en dårlig kombination med blegemidler og kan give misfarvninger.

Kig forbi eller kontakt os for at høre mere

Lyder det som noget for dig, så skal du være meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om tandblegning hos os. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål over telefon (+45) 3211 6000 eller på mail, og du er også meget velkommen til at kigge forbi os på Kamillevej 4 i Kastrup. Her kan du få hjælp i vores reception.

Vi vil meget gerne gøre dig klogere og hjælpe dig til at blive mere sikker på, om tandblegning er noget for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

FAQ

Hvor stor er prisforskellen på de to slags tandblegninger?

Vi giver altid priser ud fra individuelle vurderinger – men kontakt os meget gerne og fortæl om dit ønske, så kan vi komme med et bud på en mulig pris.

Kan alle få lavet tandblegning hos jer?

Som udgangspunkt kan alle få lavet en tandblegning, hvis de er over 18 år. Alle skal gennem en indledende undersøgelse, hvor det vurderes om tænderne er egnet til at få en tandblegning. Vi laver altid en grundig forundersøgelse, fordi vi går meget op i at udføre vores arbejde godt og tilfredsstillende, og derfor tillader vi kun tandblegning hos dem, der er egnet til det.

Skal jeg til en forundersøgelse hos jer, selvom andre tandlæger har kigge på mine tænder?

Ja, det skal du. Vi er nødt til selv at se dine tænder og lave en professionel vurdering, så du opnår det bedst mulige resultat for netop dig.