Når du træder indenfor hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus, så vil du blive tage imod med et smil fra aldeles kompetente medarbejdere, der hver især er specialiserede i deres felt – det er et af de store fordele ved at vælge en tandlæge i Sundhedshuset i Tårnby, at vi kan udføre alt fra et almindeligt tandeftersyn til mere komplicerede indgreb.

Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus kan du få samlet hele familiens tandeftersyn og tandbehandlinger, så du ikke behøver at gå andre steder hen.

Din professionelle tandlæge i Tårnby

Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus vægter to ting utrolig højt – vi vil være de bedste til at udføre vores arbejde, og vi vil være dem, der gør dig tryg og tilpas gennem hele processen.

Vores team af tandlæger er alle meget dedikerede til deres fag, de har stort kendskab til det og går op i kvalitet og i at udføre deres arbejde så godt, at du altid vil komme igen, når først du har besøgt os én gang. Vi er en meget professionel enhed, og det er også derfor, vi kan tilbyde en meget bred vifte af behandlinger hos os – du kan få lave tandeftersyn, tandrensning, du kan få lavet kosmetiske tilretninger, og du kan få lavet mere komplicerede indgreb som tandimplantater, broer og kroner.

Tandlæge Tårnby

Vi søger for et nænsomt besøg hos tandlægen

Her hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus oplever vi ofte at få besøg af nye klienter, der føler sig usikre på deres tandlægebesøg – fordi de er nervøse for, hvad der skal ske og uafklaret i forhold til deres behov, samtidig med at de fra tidligere oplevelser har ubehag ved manglen på gennemsigtighed, der kan være fundet sted ved andre behandlinger.

Vi gør utrolig meget for at komme de følelser til livs. For ingen skal føle sig bange eller angste for at gå til tandlægen, selvom det kan være grænseoverskridende at lade andre rode i ens mund. Her gør vi os meget umage for at skabe en rolig og rar atmosfære, hvor vi hele tiden sørger for, at du er med i alt det, vi gør. Vi forklarer og fortæller, når vi foretager os noget. Vi sørger for, at du føler dig så tryg som overhovedet muligt.

Lider du af tandlægeskræk? Så skal du ikke være bange for at fortælle os om det. Vi vil meget gerne behandle dig alligevel, og vi vil meget gerne vide, at du er bange og nervøs, for så kan vi gøre noget ekstra for at tage os godt af dig.

FAQ

Hvor er I prismæssigt i forhold til andre tandlæger?

Vi er på et meget gennemsnitligt niveau – du er meget velkommen til at kontakte os, så kan vi fortælle noget mere om vores priser og behandlinger.

Hvor ligger Sundhedshuset?

Vi befinder os på Kamillevej 4, 1. sal i Kastrup.

Tager I nye folk ind til behandling?

Ja det gør vi. Vi vil meget gerne have nye klienter, og du skal være velkommen til at kigge forbi og snakke med os, hvis du er på jagt efter en ny tandlæge.