Hvis du har tænder, du gerne vil have lavet en tandretning eller en tandregulering på, så har Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus på Amager flere mulige løsninger for dig – især de usynlige tandreguleringer er meget populære.

Måske kender du slet ikke til det, men det er faktisk muligt at få lavet tandregulering af dine tænder som voksen, helt uden det kan ses på lang afstand. Det hedder en usynlig tandregulering, og det er der mange voksne, som skal have rettet tænder, der vælger at benytte sig af.

Du kan få en regulering uden kosmetiske gener

Når du får lavet en usynlig tandregulering hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus, så vil du få sat en bøjle bagved dine tænder. Det gør, at du får rettet dine tænder ind, men i processen vil du ikke være mærket af det kosmetisk.

Mange vælger denne løsning, når de skal have en tandretning, fordi den kosmetisk er mere usynlig. Rent praktisk får du først én bøjle på, der regulerer dine tænder. Bagefter får du en støttende bøjle på, der holder dine tænder på plads.

Det er ikke alle, der har tænder, hvor der kan laves en usynlig tandregulering. Vi foretager derfor grundige undersøgelser, før vi sammen beslutter, hvad den bedste behandling er for dig.

Hvis du ønsker mere viden og information om denne behandling, er du meget velkommen til at kontakte os på mail – [email protected] eller på telefon 32 11 60 00.

tandlæge tårnby

Tandregulering på Amager

Hos Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus går vi meget op i at sikre vores klienter den bedst mulige behandling. Det er også derfor, vi altid undersøger grundigt, hvad der kan lade sig gøre og ikke lade sig gøre hos den enkelte klient.

Vores tandlæger er højt uddannede og ajour med det nyeste forskning og teknikker, og det er netop derfor, vi kan tilbyde en meget bred vifte af behandlinger hos os.

Der findes mange årsager til, at folk skal have rettet tænder – der er kosmetiske og mere fysiske som hovedpine, smerter og problemer med kæberne. Uanset hvad din årsag er, så er du meget velkommen hos os til en uforpligtende konsulationer, hvor vi gennemgå dit problem og dine tanker, så vi kan begynde at se på mulige løsninger.

Der findes flere forskellige muligheder, når det kommer til bøjler. Den usynlige er en af dem, og hvis dine tænder ikke passer til den, så finders der heldigvis andre gode alternativer. Vi har flere gode alternativer til en usynlig bøjle, så vi skal nok finde den rette behandling til dig.

FAQ

Jeg er fuldvoksen – er det for sent at gøre noget ved mine tænder?

Jeg har meget hovedpine. Tror I, jeg skal have bøjle?

Kan jeg selv vælge, hvilken slags bøjle eller regulering jeg ønsker?